فهرست عناوین
جستجو
جستجوی پیشرفته
راهنمای ارسال
راهنمای پذیرش آثار
راهنمای نگارش آثار
تعهدنامه
حساب کاربری
ثبت نام در سامانه
ورود به سامانه
سفارش های من
0
سبد خرید
سبد خرید
سبد خرید
راهنمای ارسال
راهنمای پذیرش آثار
راهنمای نگارش آثار
تعهدنامه
حساب کاربری
ثبت نام در سامانه
ورود به سامانه
سفارش های من
صفحه اصلی
همه کتابها
تعداد عنوان ها: 3
مرتب سازی:
عنوان الف تا ی ▲
عنوان ی تا الف ▼
تاریخ انتشار قدیم به جدید ▲
تاریخ انتشار جدید به قدیم ▼
تاریخ ایجاد قدیم به جدید ▲
تاریخ ایجاد جدید به قدیم ▼
30,000
ریال
استفاده از روش میلگارد در ارزیابی خواص حسی برنج
استفاده از روش میلگارد در ارزیابی خواص حسی برنج
دکتر فاطمه حبیبی؛ دکتر کبری تجددیطلب
استفاده از روش میلگارد در ارزیابی خواص حسی برنج
30,000
ریال
30,000
ریال
اصلاح روش اندازهگیری میزان آمیلوز در دانهی برنج بر اساس روش ایزو 6647
اصلاح روش اندازهگیری میزان آمیلوز در دانهی برنج بر اساس روش ایزو 6647
دکتر فاطمه حبیبی؛ خانم طاهره محسنی؛ خانم لادن نوری؛ خانم مریم فروغی؛ آقای فردوس عادلی مسبب؛ خانم میترا یکتا
اصلاح روش اندازهگیری میزان آمیلوز در دانهی برنج بر اساس روش ایزو 6647
30,000
ریال
30,000
ریال
روشهای آزمایشگاهی اندازهگیری ویژگیهای کیفی دانهی برنج
روشهای آزمایشگاهی اندازهگیری ویژگیهای کیفی دانهی برنج
دکتر فاطمه حبیبی
روشهای آزمایشگاهی اندازهگیری ویژگیهای کیفی دانهی برنج
30,000
ریال